понеделник, 24 юни 2013 г.

Детски празник в Младост организираха от Младежки ГЕРБ – Варна

На 22 юни от 17 часа, Благой Иванов – районен координатор на МГЕРБ Младост, подпомогнат от Младежката структура на ГЕРБ във Варна, организираха специален празник за най- малките жители на район Младост. Събитието беше проведено в детския кът към едноименния спортен комплекс. С много игра и веселие, малчуганите изживяха своя специален следобед.

Организаторите бяха осигурили специални зумба танци за деца, детски боди арт, клоун и фокусник. Освен децата, участие в игрите взеха и техните родители, които показаха, че във всеки един от нас живее и едно малко дете.

„За нас е важно, бъдещото поколение да расте активно и да се наслаждава на детството си по най- добрия начин. Нашата организация вярва, че именно с положителни активности и изграждане на отборен дух, децата на Варна, децата на България, ще израснат уверени и и сигурни в своите способности. Все по- тревожни са данните, сочещи нарастване в детската престъпност. Все повече деца отпадат от образователната ни система, като в същото време спада и границата на възрастта, в която това се случва. Именно чрез подобни активности ние целим повишаване на социалната кохезия, намаляване на престъпното поведение, повишаване на интереса към местни събития, заздравяване на партньорствата между обществения и частния сектор.“ , коментира Даниела Панайотова, областен координатор на МГЕРБ – Варна.

Събитието уважиха Христо Христов – кмет на район Младост, Йордан Николов – кмет на район Аспарухово, Евгени Дянков, Станислав Иванов – общински съветник, Николай Дочев.





Няма коментари:

Публикуване на коментар