сряда, 1 май 2013 г.

Младежи от ГЕРБ Варна преобразиха пет детски площадки

Пет детски площадки бяха изцяло преобразени след акцията на младежите от ГЕРБ – „Младост” (Варна), с ръководител Благой Иванов, който е и кандидат за народен представител. Тя включваше освежаване и реновиране на съоръженията за игри, както и почистване и озеленяване в района около площадките.

„Жители на кварталите „Трошево”, „Младост” и „Възраждане” ни потърсиха за съдействие и само месец по-късно, ние изпълнихме поетия към тях ангажимент”, обясни Иванов.

В резултат на инициативата на МГЕРБ двете площадки в кв. „Трошево” (до блокове 75 и 77) са пребоядисани и почистени. С помощта на районната администрация в „Младост” от там са премахнати и опасните съоръжения.

Също в кв. „Трошево”, зад училище Добри Чинтулов, младежите направиха цялостно боядисване и подмяна на дървени конструкции, и почистване на площадката. Същото бе свършено и на тази до бл. 147 в кв. „Младост”.

Младежите от ГЕРБ боядисаха пейките и подмениха дървените конструкции на съоръженията за игри и на детската площадка до бл. 19 в кв. „Възраждане”.

Младежката инициатива бе подкрепена и от кандидатите за народни представители от ГЕРБ Варна Николай Апостолов и Тодор Тодоров.







Няма коментари:

Публикуване на коментар